Het ongeval gebeurde rond 23:15. De bestuurder van een Opel Astra kwam vanuit de Boulezlaan aan hoge snelheid en wou links opdraaien richting Sint-Eloois-Vijve. Maar hij kwam in botsing met een VW Polo die richting het stadscentrum reed.

De bestuurder en passagier van de Opel raakten bij het ongeval niet gewond en bleven aanvankelijk ter plaatse, maar namen even later de benen. Ook de inzittenden van de VW Polo bleven als bij wonder ongedeerd. Door de klap ontstond rookontwikkeling aan één van de voertuigen, waardoor ook de brandweer ter plaatse snelde. Die hoefde echter niet te blussen, de vermeende rookontwikkeling bleek afkomstig van de uitgeklapte airbags.

De brandweer kon zich uiteindelijk beperken tot het reinigen van het wegdek, dat door het ongeval bezaaid lag met brokstukken en olie. De politie is een onderzoek gestart en spoort de inzittenden van de Opel op. Waarom het duo wegvluchtte, is niet duidelijk. Door het ongeval was het kruispunt een tijdlang volledig afgesloten, het verkeer moest plaatselijk omrijden.

(NDZ)

Het ongeval gebeurde rond 23:15. De bestuurder van een Opel Astra kwam vanuit de Boulezlaan aan hoge snelheid en wou links opdraaien richting Sint-Eloois-Vijve. Maar hij kwam in botsing met een VW Polo die richting het stadscentrum reed. De bestuurder en passagier van de Opel raakten bij het ongeval niet gewond en bleven aanvankelijk ter plaatse, maar namen even later de benen. Ook de inzittenden van de VW Polo bleven als bij wonder ongedeerd. Door de klap ontstond rookontwikkeling aan één van de voertuigen, waardoor ook de brandweer ter plaatse snelde. Die hoefde echter niet te blussen, de vermeende rookontwikkeling bleek afkomstig van de uitgeklapte airbags. De brandweer kon zich uiteindelijk beperken tot het reinigen van het wegdek, dat door het ongeval bezaaid lag met brokstukken en olie. De politie is een onderzoek gestart en spoort de inzittenden van de Opel op. Waarom het duo wegvluchtte, is niet duidelijk. Door het ongeval was het kruispunt een tijdlang volledig afgesloten, het verkeer moest plaatselijk omrijden.(NDZ)