Passagier (38) van personenwagen wordt onwel en overlijdt ondanks lange reanimatiepogingen

In Bekegem is zaterdagavond iets voor 18 uur een passagier (38) van een personenwagen onwel geworden. Het slachtoffer is aan de gevolgen daarvan overleden, ondanks lange reanimatiepogingen door een buurtbewoner en de hulpdiensten.

Het was de vrouw van het slachtoffer, bestuurster van het voertuig, die plots aanbelde bij een woning in de Watervallestraat vlakbij het kruispunt met de Zeeweg. Ze vroeg hulp omdat haar man onwel was geworden in de auto.

De hulpdiensten snelden ter plaatse en een buurtbewoner startte met reanimatie op de oprit van een woning. Wat later kwamen ziekenwagen en MUG toegesneld. De brandweer werd gevorderd om een tent te plaatsen over het lichaam om de reanimatie uit het zicht van omstanders te houden. De politie liet de straat afsluiten voor het verkeer.

Ondanks lange reanimatiepogingen kon voor het slachtoffer geen hulp meer baten. Het gaat om een 38-jarige Bekegemnaar, woonachtig in de Dorpsstraat. De begrafenisondernemer kwam later ter plaatse. Slachtofferhulp van de politie werd ingeschakeld om de nabestaanden bij te staan.

(BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.