Papa van twee kinderen overleden nadat auto in Damse Vaart in Brugge belandt

Redactie KW

Duikers haalden de bestuurder uit zijn voertuig. De man, een 28-jarige Bruggeling, overleed in het ziekenhuis.

https://www.youtube.com/watch?v=oHNhH0wUy1E

Vrijdagavond rond 23.30 uur gebeurde aan de Dampoort in Brugge een bijzonder zwaar ongeval. De bestuurder van een personenwagen, een man van 28 uit Brugge, verloor ter hoogte van de Dampoort in Brugge de controle over zijn wagen. Hoe dat kwam, is nog niet duidelijk.

Overleden in het ziekenhuis

Hij ramde verschillende verkeersborden en ging door de vangrails de Damse Vaart in. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Duikers haalden de man uit zijn voertuig, dat volledig gezonken was. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zaterdagmorgen raakte bekend dat de man in het ziekenhuis is overleden.

Omdat het onduidelijk was hoeveel mensen er in de auto zaten, werd de Damse Vaart met een boot afgevaren. Die zoektocht leverde niets op. Later op de avond werd de auto getakeld. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. De politie onderzoekt hoe het ongeval is kunnen gebeuren.

Het slachtoffer, D.B. uit Brugge, laat een vrouw en twee kinderen achter. Hij werkte als chef-kok en was een vurige supporter van Club Brugge. (JVM/PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier