Een personenwagen reed er tegen een paard dat op de baan liep. De bestuurder kon een aanrijding met het dier niet meer vermijden en schepte het op met zijn wagen. Door de klap kwam de auto in de berm terecht. Het paard overleefde de klap niet. Een veulen dat het paard vergezelde, bleef ongedeerd.

De bestuurder werd door de aanrijding licht gewond. De brandweer kwam ter plaatste om de weg te reinigen en het paard terug te brengen. Het paard met veulen was uit een nabij gelegen weide uitgebroken. De wagen is onherstelbaar beschadigd door de aanrijding.

(JT)

Een personenwagen reed er tegen een paard dat op de baan liep. De bestuurder kon een aanrijding met het dier niet meer vermijden en schepte het op met zijn wagen. Door de klap kwam de auto in de berm terecht. Het paard overleefde de klap niet. Een veulen dat het paard vergezelde, bleef ongedeerd.De bestuurder werd door de aanrijding licht gewond. De brandweer kwam ter plaatste om de weg te reinigen en het paard terug te brengen. Het paard met veulen was uit een nabij gelegen weide uitgebroken. De wagen is onherstelbaar beschadigd door de aanrijding.(JT)