Het was even voor halfzes dinsdagavond toen een bestelwagen van de kerk in Sint-Lodewijk Deerlijk richting Zwevegem reed. Volgens getuigen werd de bestuurder onwel en raakte hij daardoor licht een tegenligger.

Zo'n 20 meter verder, aan het koffiehuis "Mokka en Meer", kwam de bestelwagen tot stilstand tegen een voertuig dat uit een zijstraat kwam. Omdat de wagens niet snel reden, was het ook geen zware klap. Niettemin diende de bestuurder van de bestelwagen door de brandweer bevrijd te worden.

Een MUG-team snelde ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen. De drukke Kapelstraat werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.

(GV)

Het was even voor halfzes dinsdagavond toen een bestelwagen van de kerk in Sint-Lodewijk Deerlijk richting Zwevegem reed. Volgens getuigen werd de bestuurder onwel en raakte hij daardoor licht een tegenligger. Zo'n 20 meter verder, aan het koffiehuis "Mokka en Meer", kwam de bestelwagen tot stilstand tegen een voertuig dat uit een zijstraat kwam. Omdat de wagens niet snel reden, was het ook geen zware klap. Niettemin diende de bestuurder van de bestelwagen door de brandweer bevrijd te worden.Een MUG-team snelde ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen. De drukke Kapelstraat werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.(GV)