Donderdagochtend om 10.10 uur kwam het op spoorlijn 69 tot een aanrijding van een trein met een persoon. Daarbij liet een jongedame het leven. De trein was net vertrokken uit Poperinge richting Ieper. De ziekenwagen, MUG, brandweer en politie kwamen ter plaatse maar er kon geen hulp meer baten.

Een viertal passagiers die op de trein zaten werden met een bus naar het station van Ieper gebracht. Het treinverkeer was voor enkele uren verstoord. Er rijden vervangbussen tussen de stations van Poperinge en Ieper.

Uit respect voor de nabestaanden verstekken we geen gegevens over de overleden persoon.

(DBI)

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Donderdagochtend om 10.10 uur kwam het op spoorlijn 69 tot een aanrijding van een trein met een persoon. Daarbij liet een jongedame het leven. De trein was net vertrokken uit Poperinge richting Ieper. De ziekenwagen, MUG, brandweer en politie kwamen ter plaatse maar er kon geen hulp meer baten. Een viertal passagiers die op de trein zaten werden met een bus naar het station van Ieper gebracht. Het treinverkeer was voor enkele uren verstoord. Er rijden vervangbussen tussen de stations van Poperinge en Ieper.Uit respect voor de nabestaanden verstekken we geen gegevens over de overleden persoon. (DBI)