Een Nederlandse trucker reed donderdag kort na de middag op de R32 richting Tielt. Plots liep het echter verkeerd ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Ardooie. Een chauffeur die aanvankelijk aangaf de E403 richting Brugge op te rijden besloot toch om de R32 te blijven volgen. De trucker kon het voertuig niet meer ontwijken, raakte de wagen en belandde uiteindelijk tegen het verkeerslicht. De vrachtwagen raakte daarbij zwaar beschadigd en moest getakeld worden.

Doordat het Nederlandse voertuig de doorgang voor het verkeer vanuit Roeselare richting Tielt belemmerde, ontstonden er grote files in de omgeving van het op-en afrittencomplex. (BF)

Een Nederlandse trucker reed donderdag kort na de middag op de R32 richting Tielt. Plots liep het echter verkeerd ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Ardooie. Een chauffeur die aanvankelijk aangaf de E403 richting Brugge op te rijden besloot toch om de R32 te blijven volgen. De trucker kon het voertuig niet meer ontwijken, raakte de wagen en belandde uiteindelijk tegen het verkeerslicht. De vrachtwagen raakte daarbij zwaar beschadigd en moest getakeld worden. Doordat het Nederlandse voertuig de doorgang voor het verkeer vanuit Roeselare richting Tielt belemmerde, ontstonden er grote files in de omgeving van het op-en afrittencomplex. (BF)