In de Brigade Prionlaan stelde een 44-jarige man uit Oostende rond 9.45 uur vrijdagmorgen dat zijn wagen vooraan werd aangereden. De politie kon achterhalen wie aan het stuur zat van de wagen waarmee de wagen van de 44-jarige werd aangereden. Het gaat om een 38-jarige man uit Oostende. De politie stelde een proces-verbaal op.

Een uur later was het opnieuw raak. Vanuit de Torhoutsesteenweg kwam een melding binnen van een 70-jarige Oostendenaar. Ook zijn wagen werd aangereden terwijl die geparkeerd stond op de parking van een warenhuis. Ook hier pleegde de tegenpartij vluchtmisdrijf. De politie stelde een onderzoek in.

In de Mariakerkelaan gebeurde om 13 uur nog een ongeval. Ter hoogte van de wegversmalling kwam het tot een aanrijding tussen een lichte vrachtauto en een personenwagen. De bestuurder van de lichte vrachtauto verleende geen voorrang. Daarbij raakte de bestuurder van de personenwagen licht gewond aan de nek en schouders. Beide bestuurders dienden een ademtest af te leggen, maar die bleek negatief.

(JRO)

In de Brigade Prionlaan stelde een 44-jarige man uit Oostende rond 9.45 uur vrijdagmorgen dat zijn wagen vooraan werd aangereden. De politie kon achterhalen wie aan het stuur zat van de wagen waarmee de wagen van de 44-jarige werd aangereden. Het gaat om een 38-jarige man uit Oostende. De politie stelde een proces-verbaal op.Een uur later was het opnieuw raak. Vanuit de Torhoutsesteenweg kwam een melding binnen van een 70-jarige Oostendenaar. Ook zijn wagen werd aangereden terwijl die geparkeerd stond op de parking van een warenhuis. Ook hier pleegde de tegenpartij vluchtmisdrijf. De politie stelde een onderzoek in.In de Mariakerkelaan gebeurde om 13 uur nog een ongeval. Ter hoogte van de wegversmalling kwam het tot een aanrijding tussen een lichte vrachtauto en een personenwagen. De bestuurder van de lichte vrachtauto verleende geen voorrang. Daarbij raakte de bestuurder van de personenwagen licht gewond aan de nek en schouders. Beide bestuurders dienden een ademtest af te leggen, maar die bleek negatief. (JRO)