"Plotseling zagen we rook uit de motorkap opstijgen", vertelt Nathalie Doise (49). "Mijn partner Olivier (39) slaagde er nog in de afrit te nemen en de wagen hier op de vrachtwagenparking aan de grens te plaatsen. Samen met onze dochter Lou (10) konden we nog wat spullen uit de auto halen. Meer niet, want in een mum van tijd stond de wagen in lichterlaaie. Een vrachtwagenchauffeur schoot ons nog te hulp met een brandblusapparaat maar dat leverde niet veel op."

De auto van het Franse gezin brandde volledig uit. "We waren na een namiddagje shoppen naar meubelwinkels in België op de terugweg naar huis", aldus nog Nathalie. "Gelukkig raakten wij nog op tijd uit de wagen. Het voertuig hadden we nog maar een jaar geleden aangekocht."

(LSi)

"Plotseling zagen we rook uit de motorkap opstijgen", vertelt Nathalie Doise (49). "Mijn partner Olivier (39) slaagde er nog in de afrit te nemen en de wagen hier op de vrachtwagenparking aan de grens te plaatsen. Samen met onze dochter Lou (10) konden we nog wat spullen uit de auto halen. Meer niet, want in een mum van tijd stond de wagen in lichterlaaie. Een vrachtwagenchauffeur schoot ons nog te hulp met een brandblusapparaat maar dat leverde niet veel op." De auto van het Franse gezin brandde volledig uit. "We waren na een namiddagje shoppen naar meubelwinkels in België op de terugweg naar huis", aldus nog Nathalie. "Gelukkig raakten wij nog op tijd uit de wagen. Het voertuig hadden we nog maar een jaar geleden aangekocht." (LSi)