Het ongeval gebeurde donderdag omstreeks 21.30 uur op de Brugse Ring. De Boudewijnbrug was net opnieuw naar beneden, maar de slagbomen waren nog gesloten. Wellicht had de motorrijder dat niet opgemerkt, want hij kwam zwaar in botsing met de gesloten slagbomen. Het slachtoffer bezweek enkele uren later aan de inwendige bloedingen die hij bij de klap had opgelopen.

Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge stuurde geen verkeersdeskundige ter plaatse. Om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken, zullen de camerabeelden van het incident geanalyseerd worden.

(BELGA)

Het ongeval gebeurde donderdag omstreeks 21.30 uur op de Brugse Ring. De Boudewijnbrug was net opnieuw naar beneden, maar de slagbomen waren nog gesloten. Wellicht had de motorrijder dat niet opgemerkt, want hij kwam zwaar in botsing met de gesloten slagbomen. Het slachtoffer bezweek enkele uren later aan de inwendige bloedingen die hij bij de klap had opgelopen.Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge stuurde geen verkeersdeskundige ter plaatse. Om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken, zullen de camerabeelden van het incident geanalyseerd worden.(BELGA)