Motorrijder (48) komt om bij ongeval in Oostrozebeke

Redactie KW

Volgens de buren gaat het om een banaal ongeval, met een erg tragische afloop.

Op vrijdagavond omstreeks 19.30 uur deed zich in de Molstenstraat in Oostrozebeke, pal tegenover de oude pastorie, een verkeersongeval voor met dodelijk afloop.

Motorrijder Emmanuel Notterdaeme (48) uit de Boomgaardstraat kwam uit de richting Oostrozebeke centrum en botste er met een wagen die uit de richting van Ginstecentrum kwam. De mottorrijder kwam hierbij om het leven.

Volgens de buren gaat het om een banaal ongeval met een erg tragische afloop. Op de plaats van het ongeval is de weg wat smaller en stonden er wagens geparkeerd. Noch de motorrijder, noch de bestuurder van de wagen konden verder uitwijken. Het kwam tot een aanrijding.

Medewerker bar ‘Le Verger’

Het slachtoffer woonde nog maar een paar jaar op de Ginste, maar was er goed ingeburgerd. Het ongeval gebeurde op een boogscheut van zijn woning. Beroepshalve was hij transporteur en hij had een paar mensen in dienst.

Hij was ook medewerker van de zomerbar ‘Le Verger’ in de Boomgaardstraat, die straks zijn deuren opent. De man had drie zonen uit een eerste relatie. Links op de foto het slachtoffer bij de voorstelling van de zomerbar.

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier