Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt van de Maaldestedestraat en de inrit richting hoeve Siam, net buiten de bebouwde kom. Het gaat om een aanrijding tussen een motor en een wagen, waarbij de 34-jarige bestuurder van de motor ter plaatse overleed. De 63-jarige bestuurster van de wagen was in shock. Brandweer Westhoek kwam ter plaatse om de plaats van het ongeval af te schermen met een tent.

Een getuige, die liever anoniem blijft, zag hoe de motorbestuurder even voor het ongeval zijn wagen inhaalde op de Maaldestedestraat in de richting van Zillebeke. "Wat verderop zagen we dat er een ongeval gebeurd was met de betrokken motor en een wagen. Er zat een deuk in de wagen en een zijruit was verbrijzeld. De motorbestuurder lag onder de motor. Het gevaarte werd van hem geheven en de reanimatie werd opgestart, maar het kon niet meer baten."

Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Kemmel. De Maaldestedestraat bleef enkele uren afgesloten voor het verkeer en een deskundige van het parket kwam ter plaatse. Een half jaar geleden gebeurde wat verderop een zwaar ongeval op dezelfde weg met een motor en een tractor. De motorbestuurder en zijn 8-jarige dochter, die achterop zat, waren toen zwaar gewond. (TP)

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt van de Maaldestedestraat en de inrit richting hoeve Siam, net buiten de bebouwde kom. Het gaat om een aanrijding tussen een motor en een wagen, waarbij de 34-jarige bestuurder van de motor ter plaatse overleed. De 63-jarige bestuurster van de wagen was in shock. Brandweer Westhoek kwam ter plaatse om de plaats van het ongeval af te schermen met een tent. Een getuige, die liever anoniem blijft, zag hoe de motorbestuurder even voor het ongeval zijn wagen inhaalde op de Maaldestedestraat in de richting van Zillebeke. "Wat verderop zagen we dat er een ongeval gebeurd was met de betrokken motor en een wagen. Er zat een deuk in de wagen en een zijruit was verbrijzeld. De motorbestuurder lag onder de motor. Het gevaarte werd van hem geheven en de reanimatie werd opgestart, maar het kon niet meer baten." Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Kemmel. De Maaldestedestraat bleef enkele uren afgesloten voor het verkeer en een deskundige van het parket kwam ter plaatse. Een half jaar geleden gebeurde wat verderop een zwaar ongeval op dezelfde weg met een motor en een tractor. De motorbestuurder en zijn 8-jarige dochter, die achterop zat, waren toen zwaar gewond. (TP)