Motorfiets plant zich in flank van wagen langs kanaal Plassendale-Nieuwpoort

© BB
Redactie KW

In de Keiweg tussen Snaaskerke en Oudenburg, langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, is maandag rond 16.30 uur een ongeval gebeurd tussen een motorfiets met aanhangwagen en een SUV. De motorrijder werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder van de Ducati-motorfiets met aanhangwagen reed in de richting van Snaaskerke toen de Mercedes plots opdook vanuit de Nieuwpoortse Vaartstraat, een doodlopend straatje. Een aanrijding viel niet meer te vermijden. De motorfiets boorde zich in de carrosserie van de Mercedes maar bleef opvallend genoeg recht staan. De motorrijder stapte zelf af, maar klaagde van pijn aan de handen en polsen. Politie en ziekenwagen kwamen ter plaatse.

De motorrijder werd naar het ziekenhuis overgebracht. De politie deed de nodige vaststellingen en regelde ook het verkeer. Door het ongeval was de straat immers geblokkeerd en al snel ontstond hinder in beide richtingen. Vrachtwagens konden geen rechtsomkeer maken en dienden te wachten tot de voertuigen getakeld waren. (BB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier