In de Lichterveldestraat, vlakbij het centrum van Zwevezele, kwam het iets na 13 uur tot een aanrijding tussen een groene Kawasaki 635 en een Opel Astra break. Beide voertuigen reden in de richting van Lichtervelde. De wagen, bestuurd door een 31-jarige Menenaar, wilde links een oprit van een woning oprijden, maar net toen maakte de 28-jarige motard uit Wingene een inhaalbeweging. Hij kon de Opel niet meer ontwijken.

De mug-heli kwam ter plaatse, maar uiteindelijk keerde die onverrichter zake terug. De motard werd met zware verwondingen per ziekenwagen overgebracht naar AZ Delta in Roeselare. Hij verkeert echter niet in levensgevaar.

Kort na het ongeval werd één rijvak van de Lichterveldestraat afgesloten.

(PVH/GST/TV)

In de Lichterveldestraat, vlakbij het centrum van Zwevezele, kwam het iets na 13 uur tot een aanrijding tussen een groene Kawasaki 635 en een Opel Astra break. Beide voertuigen reden in de richting van Lichtervelde. De wagen, bestuurd door een 31-jarige Menenaar, wilde links een oprit van een woning oprijden, maar net toen maakte de 28-jarige motard uit Wingene een inhaalbeweging. Hij kon de Opel niet meer ontwijken.De mug-heli kwam ter plaatse, maar uiteindelijk keerde die onverrichter zake terug. De motard werd met zware verwondingen per ziekenwagen overgebracht naar AZ Delta in Roeselare. Hij verkeert echter niet in levensgevaar.Kort na het ongeval werd één rijvak van de Lichterveldestraat afgesloten. (PVH/GST/TV)