Volgens haar familie reed A.O. met de fiets huiswaarts, een traject dat ze dagelijks aflegt en goed kent. "Toen ze met haar fiets aan een winkel voorbijreed, liep het helemaal fout", laat haar nichtje optekenen. "Een dame had de grootste moeite om haar zwarte hond onder controle te houden, hij sprong op richting A.O. waardoor ze ten val kwam. Bijna meteen stortte de hond zich op haar en begon haar te bijten in het gezicht. Iedereen was in paniek en mijn nichtje had een grote, gapende wonde in haar gezicht."

Toen de eigenares van de hond haar dier uiteindelijk onder controle kreeg, was het vooral haar kille en onbezorgde reactie die nog extra zout in de wonde strooide. "Alsof er helemaal niets was gebeurd, maande ze iedereen aan om gewoon naar huis te gaan. Het bloed droop uit het gezicht van A.O. en ze had heel veel pijn, maar op medelijden moesten we niet rekenen."

Zowel een ambulance als de politie kwam ter plaatse en een onderzoek naar de feiten werd ingesteld. "A.O. heeft enkele hechtingen in het gezicht, maar volgens dokters gaat het om vleeswonden en die genezen vlot. Ondertussen kan ze rustig bekomen van de schrik en de emotie. Dit willen we nooit meer meemaken."

Volgens haar familie reed A.O. met de fiets huiswaarts, een traject dat ze dagelijks aflegt en goed kent. "Toen ze met haar fiets aan een winkel voorbijreed, liep het helemaal fout", laat haar nichtje optekenen. "Een dame had de grootste moeite om haar zwarte hond onder controle te houden, hij sprong op richting A.O. waardoor ze ten val kwam. Bijna meteen stortte de hond zich op haar en begon haar te bijten in het gezicht. Iedereen was in paniek en mijn nichtje had een grote, gapende wonde in haar gezicht."Toen de eigenares van de hond haar dier uiteindelijk onder controle kreeg, was het vooral haar kille en onbezorgde reactie die nog extra zout in de wonde strooide. "Alsof er helemaal niets was gebeurd, maande ze iedereen aan om gewoon naar huis te gaan. Het bloed droop uit het gezicht van A.O. en ze had heel veel pijn, maar op medelijden moesten we niet rekenen."Zowel een ambulance als de politie kwam ter plaatse en een onderzoek naar de feiten werd ingesteld. "A.O. heeft enkele hechtingen in het gezicht, maar volgens dokters gaat het om vleeswonden en die genezen vlot. Ondertussen kan ze rustig bekomen van de schrik en de emotie. Dit willen we nooit meer meemaken."