Man zaterdagochtend levenloos aangetroffen in Wervik

Redactie KW

Het gaat om een natuurlijk overlijden. Dat bevestigt de wetsgeneesheer die door het parket werd uitgestuurd om de lijkschouwing uit te voeren. De man is vermoedelijk al sinds eind 2014 overleden.

In Wervik is een 53-jarige man levenloos aangetroffen in zijn appartement. De man bleek al maanden geleden overleden te zijn. De buurvrouw belde de politie omdat het aan zijn voordeur stonk en het vol zat van de vliegen. Het was ook al maanden geleden dat ze haar buurman nog had gezien.

Toen de politie arriveerde, troffen ze het levenloze lichaam aan van de 53-jarige bewoner. “Ik heb hem het laatst gezien rond Kerstmis”, zegt de overbuurvrouw die af en toe contact had met hem. “Toen moest hij naar het ziekenhuis, waarvoor precies weet ik niet. Hij zei dat hij niet goed was, maar wat hij precies had, hield hij liever voor zichzelf. De laatste keren dat ik hem gezien heb, zag hij er allesbehalve goed uit. Hij was vel over been. Ik vroeg me al af wat er gebeurd was, want hij nam zijn gsm niet meer op. Ik wist zelfs niet dat hij na zijn ziekenhuisopname nog terug was gekeerd. Het was een erg vriendelijke, behulpzame man, maar hij was erg gesloten.” De man stierf een natuurlijke dood.

(JPT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.