Rond halfacht maandagmorgen reed een bejaarde bestuurder in de Pervijzestraat rechtdoor in een bocht en belandde tegen de gevel van een woning. Een brandweerman die toevallig passeerde begon met de reanimatie. De toegesnelde hulpdiensten en MUG team van AZWEST probeerden de man meer dan een half uur te reanimeren, maar er kon geen hulp meer baten.

De man overleed ter plaatse. Daar het ongeval zich voordeed nabij het drukke kruispunt in Pervijze dorp, moest de politie het verkeer in goede banen leiden.

(JT)

Rond halfacht maandagmorgen reed een bejaarde bestuurder in de Pervijzestraat rechtdoor in een bocht en belandde tegen de gevel van een woning. Een brandweerman die toevallig passeerde begon met de reanimatie. De toegesnelde hulpdiensten en MUG team van AZWEST probeerden de man meer dan een half uur te reanimeren, maar er kon geen hulp meer baten. De man overleed ter plaatse. Daar het ongeval zich voordeed nabij het drukke kruispunt in Pervijze dorp, moest de politie het verkeer in goede banen leiden.(JT)