Man uit Jabbeke komt om het leven bij ongeval in Roksem

Een 65-jarige man uit Jabbeke kwam zondagmiddag bij een ongeval langs de Brugsesteenweg op de grens tussen Roksem en Westkerke om het leven. De man reed met zijn motor tegen enkele hekkens en de gevel van een woning. Hij overleed ter plaatse.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden de man niet meer redden. © foto TL

Het ongeval gebeurde zondagmiddag omstreeks 15 uur langs de Brugsesteenweg, vlak op de grens tussen Roksem en Westkerke. Een 65-jarige motorfietser uit Jabbeke reed daar toen in de richting van Gistel. Om een onbekende reden verloor hij de controle over zijn motorfiets. Hij ging over de rijstrook voor tegenliggers, reed enkele werfhekkens aan en knalde uiteindelijk tegen de zijgevel van een woning.

De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De rijbaan werd afgesloten voor het verkeer zodat de politie en brandweer hun werk konden doen. De pompiers kwamen met een tent ter plaatse om alles aan het zicht te onttrekken. Het ongeval had wel enkele kijklustigen getrokken. De precieze omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk. De familie van het slachtoffer werd door de politie ingelicht.

(TL/ foto TL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.