Een bestuurder die de afrit in Loppem wilde nemen, misrekende zich en sloeg ter hoogte van de afgesloten afrit 7a al af. Hij kwam daarbij in aanraking met de afscheidingsboord, waardoor de wagen de hoogte werd ingeslingerd. De wagen belandde tegen en over de vangrail en kwam op zijn dak tot stilstand tegen de bomen.

De bestuurder zat gekneld in zijn voertuig en werd door de hulpdiensten bevrijd. Als bij wonder kwam de man er met wat snijwonden er vanaf. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren geen ander voertuigen bij het ongeval betrokken.

Een bestuurder die de afrit in Loppem wilde nemen, misrekende zich en sloeg ter hoogte van de afgesloten afrit 7a al af. Hij kwam daarbij in aanraking met de afscheidingsboord, waardoor de wagen de hoogte werd ingeslingerd. De wagen belandde tegen en over de vangrail en kwam op zijn dak tot stilstand tegen de bomen. De bestuurder zat gekneld in zijn voertuig en werd door de hulpdiensten bevrijd. Als bij wonder kwam de man er met wat snijwonden er vanaf. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren geen ander voertuigen bij het ongeval betrokken.