Man overlijdt na val van dakterras

Woning van de overleden Ruben Dumoulin.© (Foto SB)
Woning van de overleden Ruben Dumoulin.© (Foto SB)
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

De 33-jarige Ruben Dumoulin uit Roeselare is in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen toen hij van zijn dakterras in de Beversesteenweg naar beneden viel. De papa van twee werd donderdagochtend teruggevonden. Alle hulp kwam te laat.

Bewoners van de Beversesteenweg werden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 2 uur opgeschrikt door een geluid. De buren van Ruben Dumoulin dachten dat er iets gebeurd was aan de voorkant van hun woning, maar beseften niet dat zich even voordien iets verschrikkelijks had voorgedaan aan de achterkant van het huis van de 33-jarige papa van twee kinderen.

Ruben Dumoulin, die alleen in het appartement woont, was ’s avonds laat nog op zijn dakterras geweest. Hoe het precies gebeurd is, is onduidelijk, maar de man viel plots naar beneden en belandde een viertal meter lager op de binnenkoer van de buren.

Terras beperkt afgesloten

Hij liep daarbij een schedelfractuur op. “Het terras was beperkt afgesloten. Er was enkel een ursusdraad”, aldus Tom Janssens van het parket van Kortrijk.

Het was de vader van het slachtoffer die donderdagochtend zijn zoon dood aantrof. De man vond aanvankelijk zijn zoon niet in het appartement, maar merkte plots het lichaam op de binnenkoer van de buren op. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat.

Ruben Dumoulin in 2018.© JCR
Ruben Dumoulin in 2018.© JCR

Ruben Dumoulin overleed aan de verwondingen die hij had opgelopen. Het parket stuurde een wetsdokter ter plaatse. “Het appartement was afgesloten en ook zelfmoord wordt uitgesloten. Het gaat om een heel spijtig ongeval”, aldus het parket van Kortrijk.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten