De 23-jarige Roemeense truckster was onder toezicht van haar man aan het manoeuvreren om een oplegger op te pikken. Haar echtgenote, die naast de wagen stond, werd op een bepaald moment aangereden en raakt geklemd met zijn arm tussen de oplegger en de trekker.

De 33-jarige man werd in kritieke toestand naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht. Hij wordt in kunstmatige coma gehouden en verkeert momenteel in levensgevaar. Zijn vrouw wordt opgevangen door slachtofferhulp. Ze legde een negatieve ademtest af.

Er werd een verkeersdeskundige door het parket aangesteld.

De 23-jarige Roemeense truckster was onder toezicht van haar man aan het manoeuvreren om een oplegger op te pikken. Haar echtgenote, die naast de wagen stond, werd op een bepaald moment aangereden en raakt geklemd met zijn arm tussen de oplegger en de trekker. De 33-jarige man werd in kritieke toestand naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht. Hij wordt in kunstmatige coma gehouden en verkeert momenteel in levensgevaar. Zijn vrouw wordt opgevangen door slachtofferhulp. Ze legde een negatieve ademtest af. Er werd een verkeersdeskundige door het parket aangesteld.