Man komt klem te zitten onder Range Rover

Redactie KW

Een man die aan het sleutelen was aan zijn Range Rover geraakte donderdag 7 januari iets na de middag plots geklemd onder zijn voertuig. Enkele ambulanciers konden hem bevrijden.

Langs de Nachtegaalstraat in Pittem gebeurde er donderdag omstreeks 12.15 uur een opmerkelijk ongeval. Een man was er volop bezig met het sleutelen aan zijn wagen. Daarbij had hij met een krik het voertuig wat omhoog getild. De man lag gedeeltelijk onder het voertuig toen de krik plots omsloeg en hij geklemd kwam te zitten onder de Range Rover.

“Gelukkig was er op dat ogenblik iemand thuis en konden de hulpdiensten snel ter plaatse komen”, zegt Johan Vandeputte van de brandweer. Onder andere het mug-team en een ambulance snelden ter plaatse. Omdat de man zwaar geklemd bleek te zitten, werd ook de brandweer opgeroepen.

“Toen wij aankwamen, was de man al met de hulp van de ambulanciers bevrijd van onder het voertuig. Hij was gelukkig bij bewustzijn”, vertelt de brandweerofficier. Het slachtoffer geraakte bij het voorval wel gewond. Zo liep hij verschillende kneuzingen op maar verkeert hij niet in levensgevaar . (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.