Het slachtoffer was even na 18.00 uur bezig met herstellingswerken aan zijn jetski in zijn garage langs de Wissel in Koekelare. Tijdens de werken liep het verkeerd en begon het vaartuig plots te branden. De man probeerde tevergeefs de brand zelf onder controle te krijgen, waarna hij de jetski uit zijn garage duwde om het gebouw te vrijwaren.

Daarbij liep de dertiger echter brandwonden op in het gezicht. Hij kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze oorzaak van de brand is niet duidelijk.

(MM)

Het slachtoffer was even na 18.00 uur bezig met herstellingswerken aan zijn jetski in zijn garage langs de Wissel in Koekelare. Tijdens de werken liep het verkeerd en begon het vaartuig plots te branden. De man probeerde tevergeefs de brand zelf onder controle te krijgen, waarna hij de jetski uit zijn garage duwde om het gebouw te vrijwaren. Daarbij liep de dertiger echter brandwonden op in het gezicht. Hij kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze oorzaak van de brand is niet duidelijk. (MM)