Miranda Degryse was sinds vorige week maandag spoorloos. De 64-jarige vrouw was net terug thuis na een meerdaags bezoek aan haar zoon uit Tielt. Hij had zijn moeder met de auto terug naar haar huis in de Rekkemstraat in Lauwe gebracht en tussen 19 en 19.30 uur afgezet. Sinds dat moment ontbrak elk spoor.

Via Facebook lanceerde haar zoon al snel een oproep en ook de politie en het parket beschouwden haar verdwijning als onrustwekkend. Afgelopen weekend trokken tientallen streekgenoten nog op pad om haar te vinden. Zowel in Lauwe als in buurgemeenten werd volop gezocht naar de 64-jarige Miranda.

Maandagavond kwam het trieste nieuws dat de vrouw dood werd gevonden in de Leie, ter hoogte van Bavikhove. De hulpdiensten haalden haar lichaam uit het water maar konden niets meer doen. Hoe Miranda in het water terecht is gekomen, is voorlopig een raadsel.

Er werd door het parket een wetsgeneesheer aangesteld voor een uitwendig onderzoek van het lichaam. De wetsarts kon geen sporen van geweld op het lichaam vaststellen.

(OV)

Miranda Degryse was sinds vorige week maandag spoorloos. De 64-jarige vrouw was net terug thuis na een meerdaags bezoek aan haar zoon uit Tielt. Hij had zijn moeder met de auto terug naar haar huis in de Rekkemstraat in Lauwe gebracht en tussen 19 en 19.30 uur afgezet. Sinds dat moment ontbrak elk spoor.Via Facebook lanceerde haar zoon al snel een oproep en ook de politie en het parket beschouwden haar verdwijning als onrustwekkend. Afgelopen weekend trokken tientallen streekgenoten nog op pad om haar te vinden. Zowel in Lauwe als in buurgemeenten werd volop gezocht naar de 64-jarige Miranda. Maandagavond kwam het trieste nieuws dat de vrouw dood werd gevonden in de Leie, ter hoogte van Bavikhove. De hulpdiensten haalden haar lichaam uit het water maar konden niets meer doen. Hoe Miranda in het water terecht is gekomen, is voorlopig een raadsel.Er werd door het parket een wetsgeneesheer aangesteld voor een uitwendig onderzoek van het lichaam. De wetsarts kon geen sporen van geweld op het lichaam vaststellen.(OV)