's Middags reed de landbouwer een wagen met daarin een vrouw met haar twee kleinkinderen aan. Dat gebeurde in de Kronevoordestraat in Handzame. Een kind van vijf geraakte gewond in het gezicht. De chauffeur reed na de aanrijding even door, maar kon dan toch door iemand tegen gehouden worden. De man, een vijftiger uit Staden, ging uiteindelijk toch kijken water gaande was. De auto van de vrouw liep grote schade op.

Vrijdagavond was het landbouwvoertuig opnieuw betrokken bij een ongeval. Daarbij liep de wagen van Kevin Moeyaert, de Stadense jeugdconsulent, schade op. Het ongeval gebeurde op de rotonde in Westrozebeke. Na de aanrijding reed de chauffeur van het landbouwvoertuig door. De Stadense jeugdconsulent plaatste op zijn Facebookpagina een bericht en kwam zo te weten dat er die middag zich ook een ander voorval had voorgedaan met het grote landbouwvoertuig.

(BF)

's Middags reed de landbouwer een wagen met daarin een vrouw met haar twee kleinkinderen aan. Dat gebeurde in de Kronevoordestraat in Handzame. Een kind van vijf geraakte gewond in het gezicht. De chauffeur reed na de aanrijding even door, maar kon dan toch door iemand tegen gehouden worden. De man, een vijftiger uit Staden, ging uiteindelijk toch kijken water gaande was. De auto van de vrouw liep grote schade op. Vrijdagavond was het landbouwvoertuig opnieuw betrokken bij een ongeval. Daarbij liep de wagen van Kevin Moeyaert, de Stadense jeugdconsulent, schade op. Het ongeval gebeurde op de rotonde in Westrozebeke. Na de aanrijding reed de chauffeur van het landbouwvoertuig door. De Stadense jeugdconsulent plaatste op zijn Facebookpagina een bericht en kwam zo te weten dat er die middag zich ook een ander voorval had voorgedaan met het grote landbouwvoertuig. (BF)