Kleine ongevallen in Torhout

Een fietser en een bromfietser kwamen ten val op vrijdag 15 november.

In de Oude Gentweg in Torhout raakte een fietser op vrijdag 15 november gewond. De 47-jarige man uit Lichtervelde kwam ten val met zijn fiets. Er was geen ander voertuig betrokken. Hij werd licht gewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert Torhout.

Bromfieters onder invloed van alcohol

Later in de namiddag kwam een 28-jarige man uit Torhout ten val. Hij reed met zijn bromfiets langs de Spinneschoolstraat en wou indraaien naar de Beerstraat. Hij verloor de controle over zijn stuur en kwam ten val. Hij werd licht gewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert Torhout. De man was onder invloed van alcohol en legde een positieve ademtest af. Zijn bromfiets werd voor 12 uur ingehouden.

Rond 17u30 gebeurde in de Rijselstraat een kop-staart-aanrijding. Een personenwagen, bestuurd door een 54-jarige man uit Brugge, werd achteraan aangereden door een personenwagen die werd bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Blankenberge. Er was enkel stoffelijke schade. De wagen van de 24-jarige bestuurster werd getakeld. Haar wagen was niet verzekerd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.