Een kleine bestelwagen die richting Brugge reed, ging net voor de afrit naar de E40 van de weg. Hij raakte nog net het begin van de vangrail, maar reed nog 50 meter in de graskant door om dan in de gracht tegen een boom tot stilstand te komen.

Aanvankelijk werd gemeld dat de man gekneld zat in zijn auto, maar hij kon op eigen kracht de zwaar verhakkelde wagen verlaten. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen vielen mee. De verkeershinder viel ook al bij al mee. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Een kleine bestelwagen die richting Brugge reed, ging net voor de afrit naar de E40 van de weg. Hij raakte nog net het begin van de vangrail, maar reed nog 50 meter in de graskant door om dan in de gracht tegen een boom tot stilstand te komen. Aanvankelijk werd gemeld dat de man gekneld zat in zijn auto, maar hij kon op eigen kracht de zwaar verhakkelde wagen verlaten. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen vielen mee. De verkeershinder viel ook al bij al mee. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.