Kevin van Temptation Island is rijbewijs kwijt na ongeval onder invloed

Kevin Malengier verwierf zijn bekendheid tijdens het vorige seizoen van Temptation Island. © VIJF
Redactie KW

De 24-jarige Kevin Malengier uit Oostende, bekend door het vorige seizoen van Temptation Island, is zijn rijbewijs voor minstens 15 dagen kwijt. Dat is het gevolg van een ongeval met zijn Mercedes woensdagavond in Oostende, waarbij hij gedronken had.

Het ongeval gebeurde iets voor 22 uur in de Tweebruggenstraat. Kevin Malengier had een stilstaand voertuig dat wilde afdraaien te laat opgemerkt en reed er achteraan op in. Er was enkel blikschade. De politie van Oostende bevestigt dat de bestuurder nadien een positieve ademtest aflegde, waarop het parket zijn rijbewijs meteen voor 15 dagen liet intrekken. Dat kon niet in de letterlijke zin gebeuren, gezien zijn rijbewijs nog bij de politie van Gent lag na een eerdere intrekking. De Oostendenaar mag zich verwachten aan een dagvaarding voor de politierechtbank en kijkt allicht aan tegen een bijkomend rijverbod en boete.

Er was enkel blikschade.
Er was enkel blikschade.© BB

Kevin Malengier verwierf zijn bekendheid tijdens het vorige seizoen van Temptation Island, waarbij de relatie met zijn toenmalige vriendin Megan nogal op de proef werd gesteld. Hij noemde haar ‘koekeroend’ en stelde dat ‘de kaas uit haar oren liep’. Die uitspraken vond de kijker alvast hilarisch. Een lang leven was de relatie echter niet beschoren. Beide partners doken tijdens het programma met een ander in bed.

Na het programma was het koppel opnieuw even samen, al liep dat ook snel op de klippen.

(BB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier