Het accidenteel overlijden gebeurde langs de N37 tussen Tielt en Aalter, op de hoek van de Aalterstraat met de Eekhoutstraat. De politie kwam 's middags ter plaatse om naar de witte bestelwagen te kijken, die in de berm geparkeerd stond. Daar troffen de agenten het lichaam van de jongeman aan.

Na onderzoek van de politie en de wetsdokter blijkt dat de jongeman zelf zijn platte autobatterij wou opladen. Het toestel produceerde echter uitlaatgassen, waaraan de jongeman gestorven zou zijn. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten.

(WME)

Het accidenteel overlijden gebeurde langs de N37 tussen Tielt en Aalter, op de hoek van de Aalterstraat met de Eekhoutstraat. De politie kwam 's middags ter plaatse om naar de witte bestelwagen te kijken, die in de berm geparkeerd stond. Daar troffen de agenten het lichaam van de jongeman aan. Na onderzoek van de politie en de wetsdokter blijkt dat de jongeman zelf zijn platte autobatterij wou opladen. Het toestel produceerde echter uitlaatgassen, waaraan de jongeman gestorven zou zijn. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. (WME)