Jonge vrouw sterft bij ongeval op E403 in Wevelgem

Redactie KW

Donderdagochtend heeft een zwaar ongeval op de E403 het leven gekost aan een jonge vrouw.

De drie andere inzittenden raakten gewond. Twee van hen zijn er erg aan toe. Dat meldt commissaris Nys van de federale politie, verkeerspunt Kortrijk.

Het ongeval gebeurde rond 2.30 uur op de E403 richting Doornik in Wevelgem. Een Opel Corsa met vier inzittenden week om nog onbekende reden uit naar rechts. De wagen kwam tegen de vangrails terecht en ramde pijlers van een portiek die achter de vangrails staat. Door de klap werd het voertuig vervolgens naar links gekatapulteerd en kwam het tegen de vangrails van de middenberm terecht.

Uit de wagen geslingerd

Daarbij werd een van de vrouwelijke passagiers uit de wagen geslingerd. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De chauffeur liep een hersentrauma op. Hij werd zwaargewond naar het Heilig Hartziekenhuis in Roeselare overgebracht. Een van de overige passagiers werd eveneens met zware verwondingen naar Roeselare overgebracht. De vierde inzittende raakte lichtgewond en werd voor verzorging opgenomen in het AZ Groeninge in Kortrijk.

De drie gewonden zijn afkomstig van Moeskroen. Over de identiteit van het dodelijk slachtoffer is nog geen duidelijkheid.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier