Jonge voetganger lichtgewond in Jabbeke

© belga
Redactie KW

Dit weekend gebeurde er ook een aanrijding tussen twee personenwagens en een ongeval met een fietser.

Op vrijdag 14 juni gebeurde er om 14.28u een ongeval in de Stationsstraat, op het rond punt. De aanrijding gebeurde tussen 2 personenwagens.

Aanrijding tussen twee personenwagens

De ene wagen werd bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Zuienkerke, de andere wagen werd bestuurd door een 43-jarige man uit Nieuwpoort. Door de aanrijding is de wagen van de man op zijn zijde terecht gekomen. Beide bestuurders werden lichtgewond overgebracht naar het AZ Sint-Jansziekenhuis Brugge. De twee wagens waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.

Jonge voetganger aangereden

Op zaterdag 15 juni reed een personenwagen om 19.50u een jonge voetganger aan in de Cathilleweg. Een 73-jarige man uit Jabbeke reed met zijn personenwagen een 9-jarige jongen aan uit Brugge. De jongen werd lichtgewond overgebracht naar het AZ Sint-Jansziekenhuis Brugge.

Fietser onder invloed van alcohol

Tijdens de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni gebeurde een ongeval op de Gistelsteenweg. Een 63-jarige fietser uit Brugge viel er ten hoogte van het rond punt. Hij was niet gewond, maar was wel onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn fiets werd voor 6 uur ingehouden. Hij werd bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier