Omstreeks 7.40 uur maandagochtend wilde Gaëtan B uit Wevelgem met zijn bestelwagen op het kruispunt met de Wilgenlaan de Ieperstraat indraaien. "De chauffeur vergewist zich van het verkeer en vertrekt daarop", stelt commissaris Stefaan Vannieuwenhuyze van de politiezone Grensleie. "Pas wanneer hij vertrokken is, botst er een motorfietser, de 51-jarige Carole B. uit Ieper - op de bestelwagen."

De Wevelgemnaar die de bestelwagen bestuurde, stopt meteen om het slachtoffer te helpen. Daarna verplaatste hij zijn Peugeot Boxer om het verkeer niet te hinderen. Carole B. werd ter plaatse verzorgd en met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het AZ Delta in Roeselare. Haar toestand is kritiek.

Na de vaststellingen van de politie, werd ook door het parket een verkeersdeskundige aangesteld.

Omstreeks 7.40 uur maandagochtend wilde Gaëtan B uit Wevelgem met zijn bestelwagen op het kruispunt met de Wilgenlaan de Ieperstraat indraaien. "De chauffeur vergewist zich van het verkeer en vertrekt daarop", stelt commissaris Stefaan Vannieuwenhuyze van de politiezone Grensleie. "Pas wanneer hij vertrokken is, botst er een motorfietser, de 51-jarige Carole B. uit Ieper - op de bestelwagen."De Wevelgemnaar die de bestelwagen bestuurde, stopt meteen om het slachtoffer te helpen. Daarna verplaatste hij zijn Peugeot Boxer om het verkeer niet te hinderen. Carole B. werd ter plaatse verzorgd en met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het AZ Delta in Roeselare. Haar toestand is kritiek.Na de vaststellingen van de politie, werd ook door het parket een verkeersdeskundige aangesteld.