Huis in Passendale onbewoonbaar na ongeval

Redactie KW

Zondagvoormiddag omstreeks 10 uur deed zich een verkeersongeval voor op het kruispunt van de Westrozebekestraat en de ‘s Graventafelstraat in Passendale, waarbij een terreinwagen in een woning terecht kwam.

Het is al de derde keer in tien jaar tijd dat een wagen tegen de woning knalt. Dit keer lijkt de schade onherstelbaar. Er is een bres geslagen in de woning van trottoir tot dak. De oorzaak van het ongeval was het negeren van de voorrang van rechts. Een bestuurder was volgens getuigen het kruispunt opgereden, maar had een ander voertuig niet of te laat gezien en had daarom geen voorrang verleend. De terreinwagen doorboorde met zijn achterkant de gevel van de woning. Twee inzittenden van de betrokken wagens werden lichtgewond naar het Jan Ypermanziekenhuis overgebracht. Nancy Soenens was op het ogenblik van het ongeval aan het werk en ook de kinderen waren niet thuis. Gelukkig want de ravage binnen is groot. “Dit is nu de derde keer dat iemand tegen mijn huis rijdt in tien jaar tijd – de vorige schade was nog maar net hersteld, maar zo erg is het nog nooit geweest.” De brandweer brak later nog een stuk af om verder instortingsgevaar te vermijden.

(NVZ – GF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten