Hoogzwangere vrouw zoekt getuigen van ongeval waarbij ze drie keer over kop ging

Redactie KW

Jos Acke en Sophie Van De Vyver uit Kortrijk doen via Facebook een opmerkelijke oproep tot getuigen. Vorige vrijdag ging de hoogzwangere Sophie drie keer met haar auto over kop nadat een bestelwagen haar de pas had afgesneden.

De auto van Sophie ging aan het tollen nadat ze de pas werd afgesneden door een witte bestelwagen. (Foto Facebook)

“Beste vrienden, zoals jullie weten is Sophie op dit ogenblik 7 maanden zwanger”, zo begint de oproep die intussen al enkele honderden keren werd gedeeld. “Afgelopen vrijdag 9 januari heeft zij een ernstig ongeluk gehad op de E17 tussen Moeskroen en Kortrijk rond 17u15. Dit was nog voor het Shell-tankstation, ter hoogte van de brug in Aalbeke.”

Hoogzwangere vrouw zoekt getuigen van ongeval waarbij ze drie keer over kop ging

Het voertuig is volledig verloren, maar doordat er geen getuigen zijn moet het koppel zelf voor de kosten opdraaien. (Foto Facebook)

Een bestelwagen sneed er naar verluidt haar pas af, waardoor ze drie keer over kop ging. “De dader is doorgereden en er hebben zich ook geen getuigen gemeld”, vervolgt het koppel. “Er zijn slechts twee bestuurders gestopt, die het ongeval zelf niet hebben zien gebeuren.”

De baby in de buik stelt het goed, net als de mama, die wel enkele kneuzingen en spierpijn overhield aan het ongeval. “Maar onze auto is wel perte totale en aangezien er zich geen getuigen gemeld hebben, moeten wij voor alles zelf opdraaien”, verzucht het echtpaar. “Het lijkt ons erg onwaarschijnlijk dat niemand het ongeval heeft zien gebeuren, gezien het tijdstip en het feit dat de auto van Sophie van de linkerrijstrook naar de grasberm aan de rechterkant is gerold.”

Volgens Sophie ging het om een witte bestelwagen met een rood logo.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.