Een vrachtwagen met diepvriesproducten kwam er in aanrijding met een zware nieuwe SUV Mercedes. Bewoners van de straat hoorden en grote knal en sprongen meteen naar buiten en zagen de ravage.

Aan het kruispunt met De Warande waren de twee voertuigen op elkaar ingereden. Heel wat brokstukken kwamen op straat terecht. De Litouwse vrachtwagen was zwaar gehavend, met een gebroken achteras bleef hij halfweg de drukke straat steken.

De SUV is klaar voor de schroothoop, gelukkig vielen er geen zwaargewonden. De Zonnebeekse brandweer zorgde voor assistentie terwijl de politie Arro de nodige vaststellingen deed.

(ZB)

Een vrachtwagen met diepvriesproducten kwam er in aanrijding met een zware nieuwe SUV Mercedes. Bewoners van de straat hoorden en grote knal en sprongen meteen naar buiten en zagen de ravage. Aan het kruispunt met De Warande waren de twee voertuigen op elkaar ingereden. Heel wat brokstukken kwamen op straat terecht. De Litouwse vrachtwagen was zwaar gehavend, met een gebroken achteras bleef hij halfweg de drukke straat steken. De SUV is klaar voor de schroothoop, gelukkig vielen er geen zwaargewonden. De Zonnebeekse brandweer zorgde voor assistentie terwijl de politie Arro de nodige vaststellingen deed. (ZB)