Er wordt vermoed dat ofwel iets tegen de verluchtingsroosters van de verwarmingsruimte oververhit raakte en daardoor begon te branden, of dat het om een spontane ontbranding ging of dat een zaagmachine binnenin de garage is beginnen branden.

N.C., van wie de garage is, kon de brand zelf blussen. De brandweerkorpsen van Houthulst-Merkem en van Hooglede kwamen ter plaatse. In de garage was heel wat schade aan verschillende werktuigen die in de garage waren opgeslagen.

Er vielen geen gewonden en de brand was in een mum van tijd geblust. "Omstreeks 10 uur ging het alarm in het gebouw af en ik ben onmiddellijk naar buiten gelopen", vertelt een bewoner. N.C. bluste de brand, maar door de rook is er in veel plaatsen in het gebouw roetaanslag.

(AC)

Er wordt vermoed dat ofwel iets tegen de verluchtingsroosters van de verwarmingsruimte oververhit raakte en daardoor begon te branden, of dat het om een spontane ontbranding ging of dat een zaagmachine binnenin de garage is beginnen branden.N.C., van wie de garage is, kon de brand zelf blussen. De brandweerkorpsen van Houthulst-Merkem en van Hooglede kwamen ter plaatse. In de garage was heel wat schade aan verschillende werktuigen die in de garage waren opgeslagen. Er vielen geen gewonden en de brand was in een mum van tijd geblust. "Omstreeks 10 uur ging het alarm in het gebouw af en ik ben onmiddellijk naar buiten gelopen", vertelt een bewoner. N.C. bluste de brand, maar door de rook is er in veel plaatsen in het gebouw roetaanslag.(AC)