Een wagen die uit de richting van de N8 kwam verloor in een bocht de controle over het stuur en werd er aangereden door een wagen uit de tegenovergestelde richting.

Beide bestuurders werden door de brandweer bevrijd uit hun wagen. Eén van hen raakte zwaargewond en moest geruime tijd in de ziekenwagen gestabiliseerd worden door het MUGt-eam van het ziekenhuis van Veurne.

Hoe het ongeval precies gebeurde, is nog niet duidelijk. Het regende hard en er waren felle rukwinden. Of het ongeval daarmee iets te maken had moet nog worden onderzocht.

(JT)

Een wagen die uit de richting van de N8 kwam verloor in een bocht de controle over het stuur en werd er aangereden door een wagen uit de tegenovergestelde richting.Beide bestuurders werden door de brandweer bevrijd uit hun wagen. Eén van hen raakte zwaargewond en moest geruime tijd in de ziekenwagen gestabiliseerd worden door het MUGt-eam van het ziekenhuis van Veurne.Hoe het ongeval precies gebeurde, is nog niet duidelijk. Het regende hard en er waren felle rukwinden. Of het ongeval daarmee iets te maken had moet nog worden onderzocht.(JT)