De personenwagen werd bestuurd door een 47-jarige man uit Torhout en de vrachtauto door een 25-jarige man uit Herne. Door de impact werden beide voertuigen enkele meters weggeslingerd. Beide bestuurders raakten gewond.

Een ambulance en MUG-heli kwam ter plaatse. Omdat de 47-jarige bestuurder kort het bewustzijn verloor, werd hij met de MUG-heli overgebracht naar het AZ Sint-Jan in Brugge. Zijn toestand is niet levensbedreigend. De rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.

De personenwagen werd bestuurd door een 47-jarige man uit Torhout en de vrachtauto door een 25-jarige man uit Herne. Door de impact werden beide voertuigen enkele meters weggeslingerd. Beide bestuurders raakten gewond.Een ambulance en MUG-heli kwam ter plaatse. Omdat de 47-jarige bestuurder kort het bewustzijn verloor, werd hij met de MUG-heli overgebracht naar het AZ Sint-Jan in Brugge. Zijn toestand is niet levensbedreigend. De rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.