Fietsster zwaargewond bij ongeval waarbij ze metersver werd meegesleurd op motorkap

© DJ
Redactie KW

In de Alfons Pieterslaan in Oostende is een fietsster zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval. De vrouw werd opgeschept door een wagen, metersver meegesleurd op de motorkap, en bij het vallen op straat nog eens aangereden door een ander voertuig.

Het ongeval gebeurde rond 10.40 uur in de Alfons Pieterslaan ter hoogte van de Aldi. Een oudere dame werd er met haar fiets op het fietspad aangereden door een personenwagen. De klap was enorm. Volgens getuigen werd de vrouw metersver meegesleurd op de motorkap van de wagen.

De auto kwam bijna honderd meter verder tot stilstand tegen een boom aan de andere kant van de weg. Het slachtoffer zou, toen ze van de motorkap viel, nog eens aangereden zijn door een ander voertuig. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook drie geparkeerde wagens deelden in de brokken.

Het parket heeft ook een verkeersdeskundige aangesteld naar aanleiding van het ongeval. Wellicht werd de bestuurster van het voertuig onwel, waardoor ze in botsing kwam met een fietsster. Beide betrokkenen verkeren niet in levensgevaar.

(DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier