De vrouw werd in de Begoniastraat, in de buurt van het technisch depot van de gemeente, door een kraan van een 49-jarige gemeente-arbeider aangereden en overleefde het ongeval niet. Een deskundige kwam in opdracht van het parket ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

De chauffeur van de kraan merkte fietsster Lena Vanhecke wellicht niet op omdat ze zich in de dode hoek bevond. Enkele brandweerlieden snelden nog ter hulp om te reanimeren omdat het ongeval vlakbij de brandweerkazerne gebeurde, maar dat mocht niet baten. De gemeente-arbeider verkeerde in shock. Lena Vanhecke was weduwe en laat twee zonen na.

(LSi)

De vrouw werd in de Begoniastraat, in de buurt van het technisch depot van de gemeente, door een kraan van een 49-jarige gemeente-arbeider aangereden en overleefde het ongeval niet. Een deskundige kwam in opdracht van het parket ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.De chauffeur van de kraan merkte fietsster Lena Vanhecke wellicht niet op omdat ze zich in de dode hoek bevond. Enkele brandweerlieden snelden nog ter hulp om te reanimeren omdat het ongeval vlakbij de brandweerkazerne gebeurde, maar dat mocht niet baten. De gemeente-arbeider verkeerde in shock. Lena Vanhecke was weduwe en laat twee zonen na.(LSi)