Het ongeval gebeurde woensdag in de Stationsstraat rond 15.30 uur. Een 50-jarige vrouw uit Zedelgem stondmet haar personenwagen Ford Mondeo te wachten aan de overweg aan de Heidelbergstraat. Een 75-jarige man uit Aalter met een elektrische fiets deed hetzelfde, tot de slagbomen open gingen.

Wanneer de doorgang vrij was, sloeg de bestuurster van de Ford Mondeo linksaf richting Guido Gezellelaan. Daarbij merkt ze de fietser waarschijnlijk niet op waardoor het tot een aanrijding kwam. De fietser werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde woensdag in de Stationsstraat rond 15.30 uur. Een 50-jarige vrouw uit Zedelgem stondmet haar personenwagen Ford Mondeo te wachten aan de overweg aan de Heidelbergstraat. Een 75-jarige man uit Aalter met een elektrische fiets deed hetzelfde, tot de slagbomen open gingen. Wanneer de doorgang vrij was, sloeg de bestuurster van de Ford Mondeo linksaf richting Guido Gezellelaan. Daarbij merkt ze de fietser waarschijnlijk niet op waardoor het tot een aanrijding kwam. De fietser werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.