Toen de 86-jarige man de drukke Torhoutsesteenweg ter hoogte van de Kastanjelaan het zebrapad wou oversteken met zijn fiets, kon de chauffeur van een vrachtwagen niet meer tijdig remmen. De man werd opgeschept en belandde zo'n 50 meter verder. Getuigen verwittigden meteen de hulpdiensten. Die kwamen massaal ter plaatse en probeerden de man nog te reanimeren. Alle hulp kwam echter te laat; de man overleed ter plaatse.

Er werd een verkeersdeskundige aangesteld. Het is voorlopig nog wachten op zijn bevindingen.

De begrafenisondernemer kwam het lichaam van de man ondertussen ophalen. De Torhoutsesteenweg blijft voorlopig nog even afgesloten vanaf de Mariakerkelaan tot de Slachterstraat.

(JRO)

Toen de 86-jarige man de drukke Torhoutsesteenweg ter hoogte van de Kastanjelaan het zebrapad wou oversteken met zijn fiets, kon de chauffeur van een vrachtwagen niet meer tijdig remmen. De man werd opgeschept en belandde zo'n 50 meter verder. Getuigen verwittigden meteen de hulpdiensten. Die kwamen massaal ter plaatse en probeerden de man nog te reanimeren. Alle hulp kwam echter te laat; de man overleed ter plaatse. Er werd een verkeersdeskundige aangesteld. Het is voorlopig nog wachten op zijn bevindingen.De begrafenisondernemer kwam het lichaam van de man ondertussen ophalen. De Torhoutsesteenweg blijft voorlopig nog even afgesloten vanaf de Mariakerkelaan tot de Slachterstraat. (JRO)