Hendrik Uyttenhove (84) was in Izegem een bekend figuur in sociale middens. Hij was jarenlang lid van de Sint-Barbaraschutters, legde ook graag een kaartje en ging vaak fietsen. Die laatste hobby is hem nu fataal geworden. Hij kon op donderdag 24 september de wagen van Sharon D. niet meer ontwijken. De bestuurster die de fietser voorrang had moeten verlenen, legde nadien ook nog een positieve drugtest af en was blijkbaar niet aan haar proefstuk toe.

Hendrik Uyttenhove was op 10 april 1936 in Emelgem geboren. Hij vormde een onafscheidelijk koppel met zijn echtgenote Monique Mestdagh. Hij was de broer van wijlen Eric (Agnes Azou) en van Jacques (Marleen Declercq).

Naar uitdrukkelijke wens van Hendrik is er geen afscheidsplechtigheid. (BF/WVS)

Hendrik Uyttenhove (84) was in Izegem een bekend figuur in sociale middens. Hij was jarenlang lid van de Sint-Barbaraschutters, legde ook graag een kaartje en ging vaak fietsen. Die laatste hobby is hem nu fataal geworden. Hij kon op donderdag 24 september de wagen van Sharon D. niet meer ontwijken. De bestuurster die de fietser voorrang had moeten verlenen, legde nadien ook nog een positieve drugtest af en was blijkbaar niet aan haar proefstuk toe.Hendrik Uyttenhove was op 10 april 1936 in Emelgem geboren. Hij vormde een onafscheidelijk koppel met zijn echtgenote Monique Mestdagh. Hij was de broer van wijlen Eric (Agnes Azou) en van Jacques (Marleen Declercq).Naar uitdrukkelijke wens van Hendrik is er geen afscheidsplechtigheid. (BF/WVS)