Enorme ravage na zwaar ongeval met drie wagens langs kustbaan

De kustbaan tussen Oostende en Middelkerke werd zaterdagavond afgesloten na een zwaar verkeersongeval met drie personenwagens. Er is sprake van drie gewonden.

Drie auto’s volgden de koninklijke baan in Mariakerke in de richting van Middelkerke. De eerste auto remde voor iets, maar voor wat is nog niet juist geweten. De tweede auto reed aan een hoge snelheid in op de eerste die pas 150 meter verder tot stilstand kwam. De derde bestuurder zag een rookwolk, remde en trok zijn stuur over. De auto kwam tot stilstand tegen een paal van de tram. De ravage is enorm. Tussenin liggen overal brokstukken op de baan.

Hond overleden

De persoon in de tweede wagen was onder invloed van alcohol en legde een positieve ademtest af. Bij het ongeval werden er drie personen afgevoerd naar het ziekenhuis in Oostende en een hond overleed ter plaatse.

Enorme ravage na zwaar ongeval met drie wagens langs kustbaan

De brandweerkorpsen van Oostende en Middelkerke kwamen ter plaatse om puin te ruimen. De lokale politie Oostende deed de eerste vaststellingen. Door het ongeval is er geen tramverkeer tussen Oostende en Middelkerke. De Lijn zet pendelbussen in.

Enorme ravage na zwaar ongeval met drie wagens langs kustbaan

(IPD/DJ – foto DJ/JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.