Daarbij werden ook enkele andere elektriciteitskabels van het gebouw zelf losgetrokken. De rijweg is gedeeltelijk versperd, het fietspad is volledig versperd. De politie van de zone Kouter kwam ter plaatse om de rijweg gedeeltelijk af te sluiten.

Volgens restauranteigenaar Geert Vanhove is het niet de eerste keer dat dit gebeurt. Bij aankomst van de politie was de vrachtwagen nog onbekend, maar een alerte bestuurder van een lijnbus had het voorval zien gebeuren en heeft een halfuur later ter plaatse de politie geïnformeerd.

(GST)

Daarbij werden ook enkele andere elektriciteitskabels van het gebouw zelf losgetrokken. De rijweg is gedeeltelijk versperd, het fietspad is volledig versperd. De politie van de zone Kouter kwam ter plaatse om de rijweg gedeeltelijk af te sluiten. Volgens restauranteigenaar Geert Vanhove is het niet de eerste keer dat dit gebeurt. Bij aankomst van de politie was de vrachtwagen nog onbekend, maar een alerte bestuurder van een lijnbus had het voorval zien gebeuren en heeft een halfuur later ter plaatse de politie geïnformeerd. (GST)