Dronken bestuurder richt ravage aan in Bruggestraat in Ichtegem

Redactie KW

Rond 04.20 uur op nieuwjaarsnacht zorgde een 52-jarige man uit Ichtegem voor heel wat schade langs de Bruggestraat. Hij ramde onder andere een berm en een elektriciteitspaal. Hij raakte niet gewond en bleek dronken.

Een 52-jarige man uit Ichtegem reed op nieuwjaarsnacht met zijn personenwagen langs de Bruggestraat in de richting van het centrum. Net voorbij het kruispunt met de Zeeweg verloor hij om ongekende reden de controle over het stuur en kwam hij met de linkervoorkant van zijn wagen in aanrijding met een verhoogde berm. Daardoor brak het linkervoorwiel van zijn auto af.

De wagen raakte onbestuurbaar waardoor de man vervolgens rechts van de baan af geraakte. Hij raakte een betonnen elektriciteitspaal. De bestuurder was niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af, zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. Zijn wagen was niet meer rijvaardig en werd getakeld. Infrax kwam ter plaatse om de elektriciteitspaal te herstellen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier