Een bestuurster met een Kia die op de Hoge Duinenlaan reed, gaf geen voorrang en werd aangereden door een Volkswagen Golf. Door de botsing kantelde de Kia op zijn flank.

De brandweer, de MUG-dienst en een ziekenwagen werden ter plaatse gestuurd. De bestuurster zat even vast in haar wagen en werd voor een medische controle naar het ziekenhuis in Veurne overgebracht.

Een wagen, die onder een boom in de schaduw geparkeerd stond nabij het ongeval, werd achteraan ook licht beschadigd. De bestuurder van de Volkswagen raakte niet gewond.

(JT)

Een bestuurster met een Kia die op de Hoge Duinenlaan reed, gaf geen voorrang en werd aangereden door een Volkswagen Golf. Door de botsing kantelde de Kia op zijn flank.De brandweer, de MUG-dienst en een ziekenwagen werden ter plaatse gestuurd. De bestuurster zat even vast in haar wagen en werd voor een medische controle naar het ziekenhuis in Veurne overgebracht. Een wagen, die onder een boom in de schaduw geparkeerd stond nabij het ongeval, werd achteraan ook licht beschadigd. De bestuurder van de Volkswagen raakte niet gewond.(JT)