Drie ongevallen dit weekend in Gistel, één met dodelijke afloop

Redactie KW

Bij een kop-staart-aanrijding bleek een bestuurder onder invloed van alcohol.

Op vrijdag 14 juni moest een 47-jarige fietser in Groene 62 uitwijken voor een loslopende hond. Hij kwam met zijn schouder tegen een boom terecht. De man uit Galmaarden werd gewond overgebracht naar het Serruysziekenhuis in Oostende.

Kop-staart-aanrijding in Oostendse Baan

Daarnaast gebeurde er om 19.23u een kop-staart-aanrijding op de Oostendse Baan ter hoogte van de verkeerslichten aan het op- en afrittencomplex. Een 30-jarige man uit Gistel reed met zijn personenwagen achteraan in op een personenwagen die bestuurd werd door een 22-jarige vrouw uit Gistel. Hierdoor kwam de auto terecht tegen de achterzijde van een personenwagen van een 31-jarige vrouw uit Gistel.

De twee vrouwelijke bestuurders waren lichtgewond, maar er moest geen ambulance ter plekke komen. De mannelijke bestuurder was onder invloed van alcohol, hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Motorrijder belandt op betonnen duiker

Diezelfde dag gebeurde er in de Zevekotestraat een verkeersongeval met dodelijke afloop. Een motorrijder verloor de controle over zijn stuur, waardoor hij belandde op een betonnen duiker. Hij overleed ter plekke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier