Twee auto's reden frontaal op elkaar in net voorbij de brug van de E40. Volgens de eerste vaststellingen zou een van de bestuurders plots van zijn baanvak zijn afgeweken en zo frontaal op de tegenligger zijn gebotst. Vervolgens reed nog een derde wagen in op de twee voertuigen. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Er vielen drie gewonden die naar het ziekenhuis in Veurne werden overgebracht. De brandweer van Veurne plaatste een signalisatiewagen en ruimde de brokstukken op. Het baanvak richting autoweg en richting Pervijze werd een tijdlang afgesloten. (JT)

Twee auto's reden frontaal op elkaar in net voorbij de brug van de E40. Volgens de eerste vaststellingen zou een van de bestuurders plots van zijn baanvak zijn afgeweken en zo frontaal op de tegenligger zijn gebotst. Vervolgens reed nog een derde wagen in op de twee voertuigen. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.Er vielen drie gewonden die naar het ziekenhuis in Veurne werden overgebracht. De brandweer van Veurne plaatste een signalisatiewagen en ruimde de brokstukken op. Het baanvak richting autoweg en richting Pervijze werd een tijdlang afgesloten. (JT)