Drie gewonden bij ongeval in Komen

Een Franse bestuurder nam zaterdag iets na 18 uur de afrit Komen op de N58 vanuit Frankrijk. Net toen hij op de afrit reed, begon zijn wagen te slippen en gleed hij rakelings langs een verlichtingspaal om uiteindelijk in een diepe betonnen gracht te belanden.

© Foto NFG

De wagen kwam met een harde klap tegen het beton terecht, sloeg nogmaals over om dan op zijn zijkant tot stilstand te komen. Een voorbijrijdende bestelwagen merkte een klein jongetje op langs de gracht en zag dan ook het voertuig liggen. De personen ondernamen onmiddellijk actie en met behulp van een ladder konden ze ook de twee andere personen uit de gracht helpen.

De bestuurder werd afgevoerd met onder andere een beenletsel terwijl het jongetje een hoofdwonde had. De passagier wou in eerste instantie niet naar het ziekenhuis, maar na een hele poos kon de brandweer en zijn familie hem overtuigen om ook het ziekenhuis in Menen op te zoeken voor een controle. Hij had diverse kleine letsels aan het hoofd. De brandweer moest uiteindelijk niet tussenkomen voor het ongeval, maar ruimde wel alle spullen uit de gracht die bij de klap uit het voertuig werden geslingerd.

(NFG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.